Perhekahvila

Perhekahvila on tauolla kevään 2021

MLL Kannelmäen hallitus linjasi 3.3.2021 pidetyssä kokouksessaan, että huonontuneen korotilanteen vuoksi  MLL Kannelmäen lähitoiminta, eli perhekahvila muskari, shakkikerho ja tapahtumat ovat tauolla kevään 2021 ajan.

MLL Kannelmäen hallitus seuraa koronatilannetta aktiivisesti, ja tiedottaa yhdistyksen eri viestintäkanavissa syksyn toiminnasta erikseen.

Etäperhekahvilat ovat avoinna!

Mutta vaikka emme voikaan tavata lähitapaamisissa, tavataan etänä! MLL:n Uudenmaan piiri järjestää kaikille avoimia etäperhekahviloita Zoomin välityksellä. Ensimmäinen on perjantaina 5.3. klo 13-14, silloin aiheena on Esikoisvauvan kanssa kotona. Etäkahviloiden kestolinkki osallistujille https://zoom.us/j/96683555087

Tulevia aiheita
Ti 9.3. klo 10-11 Tunteet pelissä

Ke 10.3. klo 17.30 – 18.30 Lastenhoitoapua perheille

Pe 12.3. klo 13-14 Sisarusuhteet lapsiperheessä

Ti 16.3. klo 13-14 Elintärkeä uni

Pe 19.3. klo 10-11 Loruttelua lapsen kanssa

To 25.3. klo 13-14 Tunteet pelissä

Lisätietoja: https://uudenmaanpiiri.mll.fi/perheille/etaperhekahvilat/
Sivulta näet etäperhekahviloiden aikataulun ja aiheet sekä osallistumislinkit.

Tule vapaaehtoiseksi perhekahvilaan!

Perhekahvila etsii vapaaehtoisia. Tule mukaan tekemään kivaa ja tärkeää vapaaehtoistyötä, pari tuntia kerrallaan. Pitkää sitoutumista ei edellytetä, lahjoitat aikaasi silloin kun pystyt. Laita viestiä facebookin kautta tai sähköpostitse.

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki lapsiperheet. Siellä on mahdollista tutustua muihin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään seuraa. Perhekahvilassa jutellaan, kahvitellaan ja leikitään.

Aika-ajoin järjestetään myös ohjelmaa - toiveita otetaan mielellään vastaan!

Perhekahvila on perjantaisin kello 9.30-11 poikkeuksellisesti ulkona, Leikkipuisto Kannelmäen koripallokentällä, Kanneltie 1. Puisto löytyy Kannelmäen kirkon takaa.

Tarjolla on kahvin lisäksi pientä syötävää. Tarjoilusta voi halutessaan maksaa euron keräyslippaaseen.

Kahvilan järjestää MLL:n paikallisyhdistys, ja se on avoin kaikille. Tervetuloa!