Perhekahvila

Tule vapaaehtoiseksi perhekahvilaan!

Perhekahvila etsii vapaaehtoisia. Tule mukaan tekemään kivaa ja tärkeää vapaaehtoistyötä, pari tuntia kerrallaan. Pitkää sitoutumista ei edellytetä, lahjoitat aikaasi silloin kun pystyt. Laita viestiä facebookin kautta tai sähköpostitse.

Perhekahvila keväällä 2019

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki lapsiperheet. Siellä on mahdollista tutustua muihin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään seuraa. Perhekahvilassa jutellaan, kahvitellaan ja leikitään.

Aika-ajoin järjestetään myös ohjelmaa - toiveita otetaan mielellään vastaan!

Perhekahvila on perjantaisin kello 9.30-11.30 Leikkipuisto Kannelmäessä, Kanneltie 1. Puiston rakennus löytyy Kannelmäen kirkon takaa.

Tarjolla on kahvin ja teen lisäksi pientä syötävää. Tarjoilusta voi halutessaan maksaa euron keräyslippaaseen. Lippaan tuotto käytetään perhekahvilan ylläpitämiseen ja MLL Kannelmäen toimintaan.

Kahvilan järjestää MLL:n paikallisyhdistys, ja se on avoin kaikille. Tervetuloa!