MLL Kannelmäen tapahtumat ja toiminta perutaan kevään 2020 loppuun

2.4.2020

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi MLL Kannelmäen tapahtumat sekä shakkikerho ja perhekahvila perutaan kevätkaudella 2020, toukokuun loppuun asti. Muskarissa lähiopetus on lopetettu, ja kevään aikana muskarilaiset saavat muskariopetusta muskariopettaja Liisan tekemien muskarivideoiden avulla.

UUSINTA TIETOA KEVÄÄN TOIMINNASTAMME
Valtioneuvoston antaman suosituksen mukaan lähikontakteja harrastustoiminnassa ja vapaa-ajalla tulee rajoittaa koronaviruksen leviämisen estämiseksi.


Tämän vuoksi MLL Kannelmäki peruuttaa kevään kirppiksen (4.4) Kanneltalolla ja Liikunnan Ihmemaan -liikuntatapahtumat Kannelmäen peruskoululla. Lisäksi shakkikerho ja perhekahvila ovat kevään tauolla. Muskarissa lähiopetus on lopetettu, ja kevään 2020 aikana muskarilaiset saavat muskariopetusta muskariopettaja Liisan tekemien muskarivideoiden avulla.

Maailman terveysjärjestö WHO julisti koronavirusepidemian pandemiaksi ja Suomessa varaudutaan laajempaan epidemiaan. Toimenpiteiden ensisijaisena tavoitteena on riskiryhmien suojaaminen.

Seuraathan MLL Kannelmäen Facebook -sivua sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin Facebook -sivua. Löydät sivultamme vinkkejä lapsiperheille poikkeusaikoina. Lisäksi piirin sivuilta löydät linkkejä Perhetreffit-verkkotapaamisiin sekä Youtube-kanavalle tms.

Toivomme sinulle ja perheellesi iloa ja jaksamista poikkeusoloissa. Kun tilanne taas sallii, järjestää MLL Kannelmäki taas hauskoja tapahtumia ja toimintaa lapsiperheiden iloksi.

MLL Kannelmäen hallitus